multiblog.hu család tagja

Van olyan hely a világban, ahol nem meglepő ha épp sült tengerimalacra éhezne valaki, és meg is kapja azt egy kis krumplikörettel. De emellé szokás földimogyorót is tálalni.

Egy ecuadori nő kitalálta, hogy miért ne csináljanak tengerimalac ízű fagyit is. Quito mellett árulja ezt a különleges hűsítő édességet, hetente nagyjából 150 látogatója van a helynek.

„A családom és a férjem azt gondolta, hogy őrült vagyok. Nem gondolták, hogy bárki szeretné ezt a fagylaltot, de most ez lett a mi fő termékünk ”- mondta Pilapaña, aki elismeri, hogy vannak kételyei abban, hogy befektetése megtérül-e.

Pilapaña ingyenes vállalkozói képzésen vett részt. Kihívást érzett, hogy valami innovatív lépést tegyen, és hat hónapos tesztelés után szeptember elején kezdte el eladni fagylaltválasztékát.

A Pilapaña főzés után koncentrálja a tengerimalac-ízt és előkészíti az állati testből pástot, tejet vagy tejszínt ad hozzá és hűti a főzést, amíg a jégkrém durva állagú lesz. Az íze hasonló a csirkéhez.

Te mit gondolsz? Megkóstolnád?

Forrás: apnews.com

Kövessetek minket a facebookon is!


Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!